Renovering af hus i Horsens og omegn

I dag kan en moderne familie have mange behov, og det er ikke altid at murermestervillaen, parcelhusene fra 1960-1980’erne eller patriciervillaen indfrier nutidens familiebehov. Derfor kan en renovering af dit hus blive aktuel.

Ved renoveringer bliver husets levetid og tilstand samtidig forbedret. Hvor omfattende din renovering skal være, kommer meget an på din boligs tilstand, din økonomi og dine ønsker for din fremtidig bolig.

Vi kan hjælpe dig med renovering i Horsens og hele Midtjylland. Vores fokus er altid at lave holdbare renoveringer, som dig og din familie kan få glæde af mange år fremadrettet.

Få grundig vejledning inden renoveringen igangsættes

Overvejer du en større renovering i Horsens, hvor du vil ændre på store dele af huset, kan det være en god ide, at få en faglig ekspert til at vurdere, hvordan du kombinerer det oprindelige udseende på din bolig med en moderne renovering.

Det er vigtigt at tage højde for, hvordan en større forandring på din bolig vil ændre boligens udseende. Det er afgørende at renoveringen stemmer overens med den eksisterende bygning, så æstetikken og boligens udtryk bevares – hvis det ønskes.

Hos Østjysk Tømrer & Freelance udvælger vi altid byggemateriale, som passer godt til boligens byggestil, og vi har god kontakt til tegnestuer, som kan være behjælpelig med inspiration og idéer til gode renoveringsløsninger. Derved får vi også indblik i projektets omfang og eventuelle byggetekniske udfordringer.

Kvalitetssikret renovering

Hos Østjysk Tømrer & Freelance har vi mange års erfaring med at lave forskellige renoveringer i Horsens og omegn. Hvis du vælger, at vi skal lave din renovering, vil vi lave et udførligt tilbud til dig, så du har et fastlagt budget at gå ud fra. Vi kan desuden styre renoveringsprojektet sikkert fra start til slut og sikre, at projektet går som planlagt. I de fleste renoveringer vil kommunen ikke kræve en godkendelse. Det er dog vigtigt, at der er søgt om en byggetilladelse, hvis der skal ændres væsentligt på boligens facade, eller der bliver øget på antallet af kvadratmeter i din bolig.

Langsigtede løsninger

Vi tror på at kvalitet og godt håndværk passer sammen. Derfor er vi heller ikke fortalere for billige løsninger, men vægter i stedet for at fokusere på godt håndværk og gode materialer, som holder mange år i fremtiden. Vi har mulighed for at trække på dygtige samarbejdspartnere, hvis din renovering kræver hjælp fra fx murer og VVS’er. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder for renovering af din bolig i Horsens og omegn.