Tilbygning i Horsens og omegn

Går du og drømmer om en ny tilbygning i Horsens og omegn? Det kan i sidste ende vise sig at være en rigtig god investering, som øger husets salgspris. Tilbygninger egner sig perfekt som ekstra rum, der frigiver mere plads til familien. Med de ekstra kvadratmeter, som en tilbygning giver, er der mulighed for at skabe mange forskellige rum.

Uanset dine behov vil en ekstra tilbygning på sigt muligvis øge husets værdig, hvis din nuværende bygning ligger under den gennemsnitlige standard for andre huse i det område, du bor i. Ved at højne din boligs standard, vil du formentlig kunne hente noget værditilvækst, når huset skal vurderes eller sælges.

Hos Østjysk Tømrer & Freelance har vi specialiseret os i at lave mange forskellige tilbygninger, og vi kan helt sikker finde en god og holdbar løsning på en ny tilbygning i Horsens eller omegn.

Vi kan bl.a. være behjælpelig med:

  • Nye børneværelser
  • Badeværelse
  • Udestue
  • Kontor
  • Hobbyrum
  • Tilbygninger som er enten gennemmuret, med skalmur eller lavet i træ

Få kvalitetsbevidst rådgivning ved opførsel af ny tilbygning

I forbindelse med opførsel af en ny tilbygning i Horsens eller omegn, får du skabt det bedste resultat ved at have tegninger på byggeprojektet. Der findes forskellige muligheder, du kan benytte dig af.

Du er velkommen til selv at tegne din tilbygning. Ellers kan Østjysk Tømrer & Freelance hjælpe dig, da vi har et godt samarbejde med vores underleverandør, som har egen tegnestue.

Du vil blive godt hjulpet på vej, ved at få en arkitekt til at tegne din nye tilbygning, da vedkommende kan frigive ekstra plads og samtidig tage højde for det eksisterende æstetiske udtryk på huset. Vi kan desuden være behjælpelig med at skaffe byggetilladelse til tilbygningen.

Hvor lang tid tager det, at opføre en ny tilbygning i Horsens-området?

Et spørgsmål mange af vores kunder stiller os – og med god grund. Som udgangspunkt vil omfanget på den individuelle tilbygning altid blive vurderet, før vi kan give et tidsestimat.

Generelt for tilbygninger tager det som regel seks uger, før byggetilladelsen til tilbygningen er godkendt. Derefter kan selve byggeriet gå i gang, og det vil tage et par måneder at opføre – afhængig af tilbygningens omfang. Det afhænger alt sammen af, hvor meget der skal bygges, samt antal af tømrere til at udføre projektet.

Du skal vælge os fordi:

  • Vi har stor erfaring med tilbygninger i Horsens og omegn, og kender derfor alt til byggeprocessen og det gode samarbejde med vores faste underleverandører
  • Vi bruger altid de samme underleverandører, når vi laver nye tilbygninger, hvilket forenkler processen og gør, at vi samtidig kan stå inde for at det stykke håndværk, du får udført er i orden
  • Vi er dækket af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed, hvis der mod forventning skulle opstå byggeskader i din tilbygning

Få et tilbud på en tilbygning i Horsens og omegn?

Vi ved, at en tilbygning er en større beslutning. Derfor er det vigtigt, at du finder en tømrer, som forstår dine drømme og kan føre dem ud i livet.

Hos Østjysk Tømrer & Freelance tager vi altid en grundig dialog med dig om, hvilke forventninger du har til projektet samt, hvad du forestiller dig projektet kommer til at koste.

Vi tror på, at det er vigtigt, vi får snakket tingene igennem, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser. Det er afgørende for os, at du føler dig tryg i hele processen. Derfor er vores tilbud altid velbeskrevet og alle detaljerne og udgifter er medregnet.

Du er også altid velkommen til at møde vores underleverandør før byggeprocessen går i gang. Derved kan du selv tage dialogen med vedkommende og få større indsigt i din nye tilbygning.