Tømrer i Horsens og hele Midtjylland

Østjysk Tømrer & Freelance er et tømrerfirma i Horsens, som blev etableret i 2014. Vi har lige siden hjulpet mange danske familier og virksomheder med forskelligt tømrerarbejde. Vi holder til som tømrer i Horsens, men tilbyder også vores tømrerservice i hele Midtjylland.

Hos Østjysk Tømrer & Freelance går vi til alle vores tømreropgaver med stor faglig viden og et ønske om at skabe holdbare konstruktioner og bygninger. Det er hele tiden vores fokus at tilgå de forskellige tømreropgaver med stor respekt for gode materialer, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten – hverken når vi skal vedligeholde huse eller konstruere nye tilbygninger.

Mulighederne inden for nybyg, tilbygning og renovering er mange. Som tømrerfirma i Horsens og hele Midtjylland, kan vi hjælpe dig med forskellige tømreropgaver. Vi har også god erfaring med at drive byggeprojekter fra start til slut.

Vi kan tilbyde en lang række af services inden for mange forskellige områder i tømrerfaget.

Få f.eks. vores hjælp til:

 • Nye lofter, gulve, døre og vinduer
 • Tagkonstruktioner
 • Opsætning af hegn
 • Montering af paneler og karme
 • Opførsel af ny garage/carport
 • Totalrenovering af dit hus
 • Tilbygninger
 • Renovering af ældre huse

Tømrerarbejde og totalentreprise af Østjysk Tømrer & Freelance

Står du med en stor renoveringsopgave som kræver byggetilladelse, skitseforslag og færdige byggetegninger? Så lad Østjysk Tømrer & Freelance hjælpe dig.

Totalentreprise egner sig særlig godt til etablering af et nyt hus eller en større tilbygning. Vælger du en totalentrepriseløsning, får du frigivet mere tid til andre projekter, og vi står for alt det praktiske som koordinering af håndværkere og leverancer imens byggeriet står på. Østjysk Tømrer & Freelance har igennem årene ageret torveholder på store byggesager, og vi vælger altid at samarbejde med dygtige underleverandører. 

3 gode grunde til at vælge Østjysk Tømrer & Freelance fra Horsens

 1. Vores kunder er altid i fokus. Vi vægter grundig kundepleje meget højt. Derfor er det vigtigt, at vores kunder er tilfredse, og vi tager altid en grundig dialog med dig før et tømrerprojekt påbegyndes.
 2. Vi kan lide, at der er ryddet godt op, når vi har været ude ved dig og lave tømrerarbejde. Når vi kører fra en færdig opgave, ligger der ikke så meget som en skrue tilbage.
 3. Alle vores tilbud har stor gennemsigtighed. Det vil sige, at du altid ved, hvad du nøjagtigt betaler for. Når du modtager et tilbud fra os, er hele byggeprocessen detaljeret beskrevet både før, under og efter at tømrerarbejdet er udført. Derfor vil du aldrig blive udsat for ubehagelige overraskelser – det synes vi er god service og skaber værdi for alle vores kunder.

Vi er dækket af Byg Garanti!

Vi tror på, at det giver en god tryghed, hvis du ved, at det tømrerarbejde vi har udført er dækket af en garanti. Som udgangspunkt gør vi os altid umage, og bruger kun de bedste byggematerialer inden for branchen.

Skulle uheldet være ude, er vi dækket af Byg Garanti. Det er et økonomisk sikkerhedsnet, der fungerer som en garantiordning for private boligejere.

Hvis der mod forventning opstår mangler i tømrerarbejdet og udførelsesfejl, kan du få dækket op til 100.000 kr. inkl. moms pr. byggesag i op til tre år. Der skal dog være tale om synlige byggefejl. Hvis du i stedet for bliver opmærksom på skjulte byggefejl, vil du være dækket af Byg Garanti i op til ti år.

Byg Garanti dækker uanset om vi laver tømrerarbejde i Horsens eller hele Midtjylland.

Skal vi hjælpe dig med tømrerarbejde i Horsens eller Midtjylland?

Det bedste tilbud bliver altid lavet, når vi ser kunden i øjnene. Tøv ikke med at tage kontakt til os, og få en grundig dialog om dit kommende byggeprojekt. Som tømrer i Horsens kan vi hurtigt komme forbi dig, og vise dig de mange muligheder du har for at forbedre din bolig og komme tættere på dine boligdrømme.